Dienstverlening voor ondernemers

Voor het bijhouden, controleren en regelen van alle financiële en administratieve zaken voor ondernemers in de omgeving van Heemskerk, is De Ruijter Administratieve Dienstverlening het juiste adres. Wij bieden u persoonlijk financieel advies op basis van uw specifieke situatie. U kunt rekenen op deskundig advies, waarbij wij oplossingen aandragen voor al uw financiële vraagstukken. Binnen ons bedrijf is alles er op toegespitst om u als ondernemer te ontzorgen van alle administratieve zaken. Zo kunt u zich volledig focussen op het leiden van uw onderneming, de administratie is immers in veilige handen.

Eenvoudig en overzichtelijk

 

Twee woorden die u niet direct koppelt aan de boekhouding binnen uw onderneming. Maar De Ruijter Administratieve Dienstverlening in Heemskerk maakt het mogelijk. Ons brede scala aan diensten is volledig gericht op uw specifieke financiële situatie. Alles dient immers te leiden tot duidelijkheid en inzichtelijkheid van de administratieve zaken van uw onderneming. Wij kunnen u onder andere ontzorgen met de volgende diensten:

  • Het opzetten en verwerken van de volledige administratie
  • Het voeren van de salarisadministratie
  • Het opstellen van maand-, kwartaal- en halfjaarrapportage
  • Het opstellen van de jaarrekening
  • Fiscale aangiften voor ondernemers
  • Ondernemings- en fiscaal advies

Heeft u vragen over een van onze diensten, dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor in Heemskerk. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein de Trompet. Telefonisch zijn wij daarnaast te bereiken via 0255-525868.

Gemakkelijk digitaal bij te houden

Wilt u uw eigen administratie op een eenvoudige manier bijhouden, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw administratie digitaal te verwerken.

U kunt uw rekeningen digitaal aanleveren per mail of via de handige app. Dankzij de software van Basecone en de koppeling met uw bank, kunt u dagelijks of wekelijks de administratie op gemakkelijke wijze bijwerken. Via het dashboard heeft u volledig inzicht in de financiën van uw onderneming en kunt u debiteuren herinneren of betalingen aan uw crediteuren verrichten.

Binnen De Ruijter Administratieve Dienstverlening hebben wij de beschikking over de vereiste kennis, waardoor wij met diverse online pakketten kunnen werken. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om te werken met BoekhoudGemak, waarmee u binnen één werkdag al kunt starten met het uitbesteden van uw eigen administratie!

Bel direct!

0255-525868

We staan klaar om u te helpen!

Heeft u financiële vraagstukken of hulp nodig bij de administratie?

Schroom dan niet, maar neem contact op met De Ruijter Administratieve Dienstverlening. U kunt gerust een afspraak maken om langs te komen bij ons op kantoor, welke gevestigd is op bedrijventerrein de Trompet in Heemskerk. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch contacteren via 0255-525868.